Pikselin aikaan Bitcoin käy kauppaa 9 432 dollarilla

„Bitcoin on ollut korreloimaton melkein koko sen elämän“, edustaa esimerkiksi sen korrelaatio keskimäärin 0 suosittuun S&P 500 -indeksiin viimeisen 3 vuoden aikana, hän sanoo.

Pitkän aikavälin korrelaation puutteesta huolimatta Martin ehdotti kuitenkin, että tilanne on muuttunut jonkin verran viime aikoina, kun korrelaatio osakemarkkinoiden kanssa on lisääntynyt tänä vuonna

Martinin mukaan korrelaation „huippu“ nähtiin 12. maaliskuuta – päivä, jota usein kutsutaan salauksen mustana torstaina -, jolloin hän sanoi, että kaikki „riskialttiiksi katsotut“ varat myytiin yhdessä.

Tämä korrelaation puute, joka Bitcoin Code esiintyy, tarkoittaa, että salausvaluutta on ”uskomattoman houkutteleva salkussa” sijoittajille, jotka etsivät monipuolista altistumista monille omaisuuserille, väittää analyytikko.

Samaan aikaan jotkut ottivat myös Twitteriin kommentoida Martinin mielipidettä

Yksi käyttäjä väitti, että institutionaaliset sijoittajat ovat tehneet bitcoin-korrelaatiota enemmän osakkeisiin tänä vuonna.

”Jotta tämä korrelaatio palaa arvoon 0, laitosten on pidettävä BTC: tä riskitön omaisuus, ei riski. Tai he menettävät kiinnostuksensa ja menevät pois ”, käyttäjä kirjoitti .

Kuten huhtikuussa ilmoitettiin, salaustekniikkayritys Coin Metrics sanoi, että ellei bitcoineissa ja / tai S&P 500: ssa tapahdu ”perustavanlaatuisia” muutoksia, näiden kahden välinen pitkäaikainen korrelaatio todennäköisesti “palaa melkein nollan tasolle”.

Pikselin aikaan Bitcoin käy kauppaa 9 432 dollarilla. Se laski 1,39% päivässä ja 2,68% viikossa.