Bitcoin Cash voor harde vork morgen

  • Bitcoin Cash opsplitsen in twee verschillende blokkades
  • BCHN voorspelde meer dominant te zijn

Bitcoin Cash, een van de meest populaire en grootste crypto activa, zal zich op 15 november 2020 in tweeën splitsen. Het proces waarbij een crypto-activum zich splitst staat bekend als hard fork.

Een hard fork treedt op wanneer er geen overeenstemming is over de richting waarin de keten van een crypto-activum zich beweegt, d.w.z. dat er geen overeenstemming is over welke acties er ondernomen moeten worden. Dit betekent dat de afwijkende ketens zouden breken in twee verschillende, afzonderlijke blokketenversies.

Het geschil concentreert zich rond Bitcoin Cash ABC (BCHA) en Bitcoin Cash Node (BCHN). Deze ketens betwisten of ze een Infrastructure Funding Plan (IFP) moeten integreren of niet.

BCHA wil het IFP onmiddellijk implementeren nadat de harde vork in de steel zit, terwijl BCHN denkt dat dit de mijnwerkers zal ontmoedigen om de crypto’s te gebruiken. Ook denkt BHCN dat het verlagen van de winst van de mijnwerkers met 8% een verkeerd idee is.

Niet alleen dat, BCHN gelooft dat de implementatie van het IFP de verdere ontwikkeling van het Bitcoin Investor Cash-centrum rond een enkel team zal maken. Dit leidt tot de centralisatie van Bitcoin Cash, wat de decentralisatiedoelstelling van crypto activa teniet doet.

Het plan van BCHA is met enige mate van scepsis tegemoet gekomen. Veel analisten voorspellen dat het ABC-plan van Bitcoin Cash zou mislukken omdat slechts een minderheid van de gebruikers geïnteresseerd is in de keten. Op dit moment wordt de BHCN-keten door meer dan 80% van de mijnwerkers gebruikt.

Hoe beurzen zich voorbereiden op de Bitcoin Cash Split

Verschillende crypto-uitwisselingen hebben verschillende niveaus van voorbereiding op de harde vork van Bitcoin Cash gehad.

Coinbase, bijvoorbeeld, heeft gezegd dat het alle transacties op BCH tijdelijk zou stoppen. Het zei dat dit noodzakelijk is geworden totdat het volgende niveau van de upgrade vrij stabiel wordt.

De Amerikaanse crypto wisselkantoor voorspelde ook dat BCHN de dominante keten zou worden.

BitGo vindt echter dat deze vork de nodige steun mist om te slagen. Het bedrijf denkt dus dat de vork het misschien niet zal overleven. Het bedrijf voegde er verder aan toe dat het al zijn diensten met betrekking tot BCH ten minste 12 uur voor het begin van de vork zou stopzetten.